Csoportos Fitness instruktor, Core Power tréner, BOSU és BOSU KIDS edző

JUSZT EDINA

Amikor elkezdtem Core Power és BOSU edzésekkel foglalkozni, azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába. Szeretném Neked is átadni a mozgás szenvedélyét, hogy megtapasztalhasd, milyen óriási hatása van a mindennapokra! Sportoljunk együtt rendszeresen!RÓLAM


Üdvözöllek oldalamon!

Mivel most a bemutatkozómat készülsz elolvasni, feltételezem nagy elhatározásra jutottál!

  • Szeretnéd beiktatni a mozgást mindennnapjaidba?
  • Eddig egyedül edzettél otthon de érzed, hogy nem az igazi?
  • Elégedetlen vagy az eddigi hellyel ahová jársz?
  • Valami új kihívást keresel?
  • Szeretnéd kiegészíteni valami mással edzésedet?
  • Nem szereted a túlzsúfolt edzőtermeket?
  • Elveszettnek érzed magad a csoportos órákon?

Bármi is legyen az ok, amiért most ezeket a sorokat olvasod, szeretnélek megnyugtatni jó helyen jársz!

2017 óta hivatásszerűen, főállásban dolgozom edzőként. Gyermekeim születése után döntöttem úgy, hogy az irodai munkát magam mögött hagyom és azzal szeretnék foglalkozni, amit igazán szeretek csinálni. Elvégeztem a Csoportos Fittnes Instruktor képzést és belevágtam a saját vállalkozásba. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, ami véleményem szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy vendégeimnek a legmodernebb szemléletek alapján tudjak megfelelő és széleskörű szolgáltatást biztosítani.

A mozgást elsősorban prevenciós céllal alkalmazzuk, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek akkor keresnek fel, amikor már “baj” van… Vendégeim hétköznapi emberek túlnyomó részt ülőmunkát végeznek. Gerincsérves, szétnyílt hasizommal, váll és térdproblémákkal küzdőkkel és sportolókkal is dolgozom.

Azonban problémáid megszűntetéséhez a Te munkád is elengedhetetlen! “A tested mindent kibír csak az agyadat kell meggyőzni róla”.

Bízom abban, hogy mindezt megmutathatom Neked és segítségemmel és támogatásommal elindulsz egy új irányba.KÉPZETTSÉG


Hosszas latolgatás után a Fitness Akedémiára esett a választásom. Jó döntés volt, kiváló, szakmailag felkészült oktatóktól tanulhattam az elméletet és a gyakorlatot. A gyakorlati vizsgán a vizsgabiztos azt mondta: „Hölgyem, Önnek a szakma a kisujjában van!” – ezek után nem volt tovább kérdés számomra, hogy ez az utam.

Az alapképzettség megszerzése után úgy éreztem, nekem ez nem elég. Nem akartam a környék sokadik aerobik oktatója lenni!

Kerestem, mivel bővíthetném a tudásomat: valami újat, izgalmasat kerestem. Így találkoztam először a Core Power tréninggel. Először egy workshopon vettem részt, és szerelem volt első látásra. Meg is kezdtem az edzői képzést!

A Core Power professzionális eszköztárának része a BOSU, így elengedhetetlen volt számomra az ilyen irányú képzés elvégzése is, amit a gyerekeknek szóló BOSU KIDS program követett.

A még teljesebbkörű szolgáltatások biztosításának érdekében elvégeztem a Gerinctréner, Fasciatréner, majd Svédmasszőri képzést is. Az edzői és masszőri tevékenységem tökéletesen kiegészítik egymást.

A tanulásnak persze ezzel sincs vége. Célom, hogy minél többet adhassak azoknak, akik hozzám járnak, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos tanulás, fejlődés. Nyomon követem a fitness újdonságait, továbbképzéseken veszek részt, és rengeteg tervem van a jövőre nézve!
KÜLDETÉS


A tanáraim mindig azt mondták: kevés olyan vendégem lesz, aki teljesen egészséges és nincs semmiféle panasza. Nagy részük nem szeret majd mozogni. Ezt én akkor nehezen hittem el. Egészen életem első saját órájáig.

Akkor szembesültem vele, és hidegzuhanyként ért: soha nem gondoltam volna, hogy ennyi ember küzd fiatal kora ellenére olyan problémákkal, amelyek mozgással megelőzhetőek lettek volna.

Így fogalmazódott meg bennem, hogy legfőbb feladatomnak a prevenciót tartom. Fontos számomra, hogy aki hozzám jön fitness órára, az a teljes testében érezze annak jótékony hatásait! Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, amitől csak még lelkesebb leszek.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a mozgás örömét. A kiscsoportos órák lehetővé teszik számomra, hogy mindenkinek maximális szakmai odafigyelést biztosítsak. Bizalmi kapcsolat alakul ki: nálam bátran lehet kérdezni!

Vendégeim mindig mosollyal az arcukon hagyják el az óráimat. Igyekszem őket az edzés során átsegíteni a nehézségeken, biztatom őket, és együtt igenis meg tudjuk csinálni! A magam példáján keresztül igyekszem inspirálni mindenkit a többre és jobbra.