MIVEL VÁRLAK?

SZOLGÁLTATÁSOK

Fitnesz termemben az edzéseket extra szolgáltatások egészítik ki, melyekkel célom az volt, hogy a te kényelmedet tökéletesen szolgálják. A teremfoglalkozások mellett pedig további módokat ajánlok, ahogy sportolhatsz velem. Ismerd meg ezeket!Óratípusok

PRIVÁT, PÁROS ÉS CSOPORTOS

Ha úgy érzed, mások előtt csak bénáznál, vagy rengeteg kérdésed van, és nem szeretnéd feltartani a csoportot, gyere privát órára! Páros edzésre is van lehetőség, ha a barátnőddel ketten jönnétek, vagy a pároddal szeretnél közös foglalkozáson részt venni. És természetesen a klasszikus csoportos órákat is megtalálod nálam, ami 6-8 főt jelent – arra ügyelek, hogy mindig mindenkire kiemelt figyelem jusson!Svédmasszázs, csúszóköpölyözés, passzív izületi kimozgatás

MASSZÁZS

A svédmasszázs talán a leggyakoribb masszázsfajta, mely többféle mozdulattípust is kombinál, például simító, gyúró, dörzsölő mozdulatokat. Ezekkel nagyon alaposan át tudjuk mozgatni az izmokat, ennek köszönhetően a svédmasszázs egyszerre relaxáló és frissítő.

RÉSZLETEK
Céges rendezvény, gyerekzsúr, iskolai foglalkozás

KÜLSŐ HELYSZÍNEK

Ha tartalmas programot keresel csoportos rendezvényre, akkor javaslom a közös mozgást! Csapatépítő rendezvények unalmas programjai helyett, gyerekzsúrra, ha már mindenki másnál bohóc volt, iskolai és óvodai csoportoknak is szuper kihívás egy izgalmas fitnesz óra. Szívesen tartok nektek játékos, átmozgató, vagy akár megizzasztó fitnesz órát is! Keress egyedi ajánlatért!
Táplálék- és étrend-tanácsadás

BARVA ZSÓFIA, DIETETIKUS

Az álomalak elérésében a mozgásnak és az étrendnek is fontos szerepe van. Egyénre szabott étrenddel és folyamatos konzultációval segítünk mindenkinek, akik tenni szeretnének az egészségükért.

TUDJ MEG TÖBBET RÓLAM
Sport ajándékba

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Tudod, hogy egy barátod már régóta tervezi, hogy hozzákezd a rendszeres edzéshez? Távolabbi ismerősnek keresel értékes ajándékot, akiről tudod, hogy sokat sportol? Ajándékutalvány vásárlására is van lehetőséged! A megajándékozott ezt szabadon felhasználhatja bármely foglalkozásra, előzetes egyeztetés után.