BOSU KÖREDZÉSMI AZ A BOSU?

Speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Ez azért előnyös, mert így nem csak egy-egy izomcsoport dolgozik izoláltan, mint a hagyományos edzés esetében, hanem aktivizálódik az összes izmunk, sőt, még az idegrendszerünk is, hiszen meg kell őriznünk az egyensúlyunkat!

Az edzés végén úgy érzed, minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, ami annak köszönhető, hogy a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted az ízületeidet körülvevő izmokat is, így elkerülhető a boka és a térd fájdalma, minimálisra csökkenthető az ilyen jellegű sérülések esélye.

Az edzés során fejleszted az egyensúlyérzékedet és a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az idegrendszer is kiemelkedően fejlődik.


Dinamikus edzés,
nemtől, kortól függetlenül mindenkinek!

6 állomás, BOSU és kiegészítő eszközök.

TESTRESZABHATÓ MOZGÁS

A BOSU köredzés remekül egyénre szabható regresszió és progresszió segítségével.

DINAMIZMUS

Folyamatos váltásban a munka és a pihenőidő, a különböző testrészek.


AZ ÓRA FELÉPÍTÉSE


A 10 perces bemelegítés után váltásban a munka és a pihenőidő.

Folyamatosan váltogatjuk az állomásokat, és minden állomáson másik testrészre fokuszálunk: alsótest, core izmok, alsótest felosztásban.

Az óra 10 perces nyújtással zárul.MIÉRT AJÁNLOM?


A 6 állomásos cirkulációs edzés BOSU-val és kiegészítő eszközökkel végezzük.

Remekül egyénre szabható regresszió és progresszió segítségével, így lehetővé téve a különböző edzettségi szintű emberek egy órán való részvételét.HATÁSA


Az eszközt instabil alátámasztásként, súlyként használjuk az edzés során. Hatása így az erőfejlesztés és állóképesség növelése lesz.

A dinamikus mozgással elvégzett gyakorlatok, mivel kiválóan testreszabhatóak, mindenkit egyformán megdolgoztatnak!