BETÖLTÉS


Csoportos Fitness instruktor, Core Power tréner, BOSU és BOSU KIDS edző

JUSZT EDINA

Amikor elkezdtem Core Power és BOSU edzésekkel foglalkozni, azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába. Szeretném Neked is átadni a mozgás szenvedélyét, hogy megtapasztalhasd, milyen óriási hatása van a mindennapokra! Sportoljunk együtt rendszeresen!RÓLAM


Kicsi korom óta imádom a zenét, és vele együtt a táncot is – hamar kiderült, kiváló a ritmusérzékem. Iskolai keretek között kézilabdáztam, pingpongoztam, atletizáltam, a kislabdát fiúkat megszégyenítő távolságba repítettem. Diákéveimet tehát végigkísérte a sport.

A munka világába bekerülve azonban háttérbe szorult egy kicsit a mozgás. Nem telt el azonban sok idő, máris éreztem a hiányát. Keresgélni kezdtem a lehetőségek között, és belecsöppentem életem első csoportos fitness órájába. Az, hogy zenére mozogtunk, teljesen magával ragadott.

Többször megfordult a fejemben, hogy én is szívesen tartanék órákat, de az önbizalomhiány visszatartott.

Gyermekeim születése után nagy gondot okozott, hogy beütemezzem a sportot az életembe. Közben pedig az is felmerült, hogyan fogok visszatérni eredeti hivatásomhoz a gyerekek mellett. Ez pedig megadta a kezdőlökést ahhoz, amire igazából már évek óta vágytam.

Felülkerekedtem az önbizalomhiányon, és belevágtam. Ha már újra kell képezni magam akkor olyat szeretnék, amit igazán szívvel lélekkel csinálok: elkezdtem a fitness instruktori képzést!KÉPZETTSÉG


Hosszas latolgatás után a Fitness Akedémiára esett a választásom. Jó döntés volt, kiváló, szakmailag felkészült oktatóktól tanulhattam az elméletet és a gyakorlatot. A gyakorlati vizsgán a vizsgabiztos azt mondta: „Hölgyem, Önnek a szakma a kisujjában van!” – ezek után nem volt tovább kérdés számomra, hogy ez az utam.

Az alapképzettség megszerzése után úgy éreztem, nekem ez nem elég. Nem akartam a környék sokadik aerobik oktatója lenni!

Kerestem, mivel bővíthetném a tudásomat: valami újat, izgalmasat kerestem. Így találkoztam először a Core Power tréninggel. Először egy workshopon vettem részt, és szerelem volt első látásra. Meg is kezdtem az edzői képzést!

A Core Power professzionális eszköztárának része a BOSU, így elengedhetetlen volt számomra az ilyen irányú képzés elvégzése is, amit a gyerekeknek szóló BOSU KIDS program követett.

A tanulásnak persze ezzel sincs vége. Célom, hogy minél többet adhassak azoknak, akik hozzám járnak, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos tanulás, fejlődés. Nyomon követem a fitness újdonságait, továbbképzéseken veszek részt, és rengeteg tervem van a jövőre nézve!
KÜLDETÉS


A tanáraim mindig azt mondták: kevés olyan vendégem lesz, aki teljesen egészséges és nincs semmiféle panasza. Nagy részük nem szeret majd mozogni. Ezt én akkor nehezen hittem el. Egészen életem első saját órájáig.

Akkor szembesültem vele, és hidegzuhanyként ért: soha nem gondoltam volna, hogy ennyi ember küzd fiatal kora ellenére olyan problémákkal, amelyek mozgással megelőzhetőek lettek volna.

Így fogalmazódott meg bennem, hogy legfőbb feladatomnak a prevenciót tartom. Fontos számomra, hogy aki hozzám jön fitness órára, az a teljes testében érezze annak jótékony hatásait! Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, amitől csak még lelkesebb leszek.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a mozgás örömét. A kiscsoportos órák lehetővé teszik számomra, hogy mindenkinek maximális szakmai odafigyelést biztosítsak. Bizalmi kapcsolat alakul ki: nálam bátran lehet kérdezni!

Vendégeim mindig mosollyal az arcukon hagyják el az óráimat. Igyekszem őket az edzés során átsegíteni a nehézségeken, biztatom őket, és együtt igenis meg tudjuk csinálni! A magam példáján keresztül igyekszem inspirálni mindenkit a többre és jobbra.