BETÖLTÉS

CORE POWER EDZÉSEKMI IS AZ A CORE POWER?

A Core Power Magyarországon kevéssé ismert, köredzés jellegű óratípus, amelynek során számos különböző eszköz segítségével egy óra alatt átmozgathatod nem csak a felszíni, de központi mag izomzatodat is. A program a minden mozgás alapját jelentő stabilitás, egyensúly fejlesztését ötvözi az erőnléti és állóképesség javító edzésekkel, az izomzat mellett pedig az idegpályákat is stimulálja. Így lesz a Core Power valódi testi és szellemi felfrissülés számodra!

MIÉRT VÁLASSZAM A CORE POWER EDZÉSMÓDSZERT?

Kezdőktől az élsportolókig mindenki talál benne kihívást: új gyakorlatok és új eszközök kipróbálásával minden alkalom máshogy mozgat meg. Nem csak a felszíni nagy izmokat, hanem még akár az idegrendszered és az agyi idegpályákat is fejlesztheted. Itt biztos nem fogsz unatkozni, mindig új gyakorlatok, új eszközök várnak rád.CORE POWER VITALITY

Egészség program kezdőknek, idősebb korosztálynak és túlsúllyal küzdőknek. A könnyen elsajátítható mozgásanyag garantált sikerélményt hoz, gyakori ismétléssel végezve gyorsan látható eredményt hoz.

TUDJ MEG TÖBBETCORE POWER FIT&FUN

Ha a napi munka mellett szeretnél időt szakítani a mozgásra, itt a helyed! Új, modern, izgalmas, mégis egyszerűen használható eszközök várnak rád, melyekkel nem csak fitt leszel, hanem ügyesebb is. Rendszeresen sportolóknak, kiegészítő mozgást keresőknek ajánlom.

TUDJ MEG TÖBBET

CORE POWER PRIMALKONDICIONÁLÓ EDZÉS

Többre vágysz? A határaidat feszegeted? A Core Power Primalkondicionáló edzés nagy intenzitású, kondicionáló mozgásforma, mellyel optimalizálhatod sportteljesítményed. Fokozott kalóriaégetés, felgyorsuló anyagcsere, mérhető változások 72 órával az edzés után is!

TUDJ MEG TÖBBET