CORE POWER PRIMALKONDICIONÁLÓ EDZÉSMI IS AZ A CORE POWER?

A Core Power Magyarországon kevéssé ismert, köredzés jellegű óratípus, amelynek során számos különböző eszköz segítségével egy óra alatt átmozgathatod nem csak a felszíni, de központi mag izomzatodat is. A program a minden mozgás alapját jelentő stabilitás, egyensúly fejlesztését ötvözi az erőnléti és állóképesség javító edzésekkel, az izomzat mellett pedig az idegpályákat is stimulálja. Így lesz a Core Power valódi testi és szellemi felfrissülés számodra!

MIÉRT VÁLASSZAM A CORE POWER EDZÉSMÓDSZERT?

Kezdőktől az élsportolókig mindenki talál benne kihívást: új gyakorlatok és új eszközök kipróbálásával minden alkalom máshogy mozgat meg. Nem csak a felszíni nagy izmokat, hanem még akár az idegrendszered és az agyi idegpályákat is fejlesztheted. Itt biztos nem fogsz unatkozni, mindig új gyakorlatok, új eszközök várnak rád.

Többre vágysz? A határaidat feszegeted?
A Core Power Primalkondicionáló edzéssel elérheted!


ALAKFORMÁLÁS

Fokozott kalóriaégetés, felgyorsuló anyagcsere, mérhető változások 72 órával az edzés után is!

INTENZITÁS

A Core Power Primalkondicionáló edzés nagy intenzitású, kondicionáló mozgásforma a maximális sportteljesítményért.

HATÁSA

Optimalizálja az egyes mozdulatok hatékonyságát, növeli a kitartást, serkenti az anyagcserét, fejleszti a motoros képességeket. Az edzések hatékonysága hétről-hétre mérhető.

KINEK AJÁNLOM?

Rendszeresen sportolóknak, kiegészítő mozgást, kihívást keresőknek, élsportolóknak.

SPORTOLÓKNAK

Ha szeretnél jobb lenni a saját sportágadban, heti 2-3 köredzés segítségével optimalizálhatod mozgásod hatékonyságát és ezáltal a sportteljesítményed! Az alapképességek (futás, ugrás, dobás, ütés) fejlesztésével, és core-stabilitás növelésével végezzük a fejlesztést.