BETÖLTÉS

BOSU EDZÉSEKMI AZ A BOSU?

Speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Ez azért előnyös, mert így nem csak egy-egy izomcsoport dolgozik izoláltan, mint a hagyományos edzés esetében, hanem aktivizálódik az összes izmunk, sőt, még az idegrendszerünk is, hiszen meg kell őriznünk az egyensúlyunkat!

Az edzés végén úgy érzed, minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, ami annak köszönhető, hogy a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted az ízületeidet körülvevő izmokat is, így elkerülhető a boka és a térd fájdalma, minimálisra csökkenthető az ilyen jellegű sérülések esélye.

Az edzés során fejleszted az egyensúlyérzékedet és a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az idegrendszer is kiemelkedően fejlődik.BOSU ALAKFORMÁLÓ TRÉNING

“Hatodik érzék“-tréning, nemtől, kortól függetlenül mindenkinek! A BOSU eszközön végzett gyakorlatok változatos testmozgást hoznak, a core izmok aktivizálásával pedig gyorsan és hatékonyan segítik az alakformálást!

TUDJ MEG TÖBBETBOSU köredzés

Dinamikus, egyénre szabható edzésforma, melyre edzettségi szinttől függetlenül várok mindenkit. 6 állomás, amelyen megdolgoztatjuk a core izmokat és az alsótestet, erőfejlesztő és állóképesség növelő hatást elérve.

TUDJ MEG TÖBBET

BOSU KIDS

Motoros képességek fejlesztése, koordináció, izomzat megerősítése, lúdtalp megelőzése és kezelése. Három korcsoport az alapvető mozgásformák tökéletesítésére, 14 éves korig!

TUDJ MEG TÖBBETBOSU SZÜLŐ-GYEREK ÓRA

Szuper gyakorlatok, amelyekkel közös élményeket szerezhettek, erősödik a kapcsolat, tartalmas időtöltés! Igazi sportélmény a szülőnek és a gyereknek is, kiváló fejlesztő hatással.

TUDJ MEG TÖBBET